OKT

31

Pasientsikkerhetskonferansen 2018

Når: - 01.11.2018 14:30
Hvor: The Qube, Gardermoen

Vil du få de beste tipsene til hvordan du kan lykkes med pasientsikkerhet og forbedringsarbeid, og bli best på å bli bedre? Onsdag 31. oktober og torsdag 1. november arrangeres Pasientsikkerhetskonferansen 2018.

Få med deg gode plenumsforedrag og velg mellom en rekke spennende parallellsesjoner på Pasientsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november.

HER kan du se programmet. Meld deg på ved å sende e-post til emha@berg-hansen.no

Få med deg alle konferansenyhetene på Facebook.

Pasientsikkerhetskonferansen 2018 er en sammenslåing av den tidligere Pasientsikkerhetskonferansen og pasientsikkerhetsprogrammets Forbedringssamling, og arrangeres av pasientsikkerhetsprogrammet I trygge hender 24-7 og meldeordningen i Helsedirektoratet. I fjor deltok 1200 helsepersonell fra hele landet.

Dette kan du ikke gå glipp av! 

Usikker på om du er påmeldt?

Alle skal motta en bekreftelse per e-post fra reisebyrået Berg-Hansen, som administrerer påmeldingene til konferansen. Henvend deg til grupper@berg-hansen.no, hvis du ikke har mottatt bekreftelse på registreringen din. Husk også å ta en titt i spamfilteret eller søppelposten.

Hvis ikke påmeldingen din er registrert, kan det være at du har unnlatt å bekrefte (nederst til høyre på siste side i påmeldingen).

Print