Skjermbilde-extranet

Bli en kløpper på Extranet

Publisert  Oppdatert 

Se våre nye videoer som viser deg hvordan du kan bruke Extranet for å følge med på forbedringsarbeidet og se om dere nærmer dere målene dere har satt.

De nye videoene i serien «Extranetskolen» tar deg gjennom de viktigste funksjonene i Extranet som hjelper deg å fange opp om teamet ditt har fått bedre resultater.

Fastsett en baseline

Her kan du se hvordan det står til før dere begynner å jobbe med tiltakene. Baseline forteller deg hvor godt teamet jobber i dag. Teamet kan måle om de forbedrer seg mot baseline etter hvert. Se instruksene i videoen.

Identifiser forbedring

Får teamet resultatene de ønsker seg? Sjekk testene i Extranet for å finne tiltaket som gir mest effekt. Se denne videoen.

Legg inn en ny median

Dersom teamet har fått bedre resultater, et nivåskifte, er det tid for å sette inn en ny median. Medianen er den midterste verdien når alle verdiene rangeres i stigende rekkefølge. Om man har et partall datapunkter, blir medianen gjennomsnittet av de to midterste punktene. For eksempel: medianen av datapunktene 3, 5, 0, 1, 0, 3, 2, 0, 0, 3, 1 er 1,5. I videoen får du instruksene om hvordan du setter inn en ny median.

Det er også laget en video om hvordan du registrerer deg. Det krever en liten innstilling i Internet Explorer. Se videoen HER.

Hva er Extranet?

Extranet er en nettbasert database som hjelper forbedringsteamene i pasientsikkerhetsprogrammet å følge måledataene sine. Databasen gjør det lettere for deg å registrere og analysere data. Programmets indikatorer ligger allerede inne slik at det er lett å registrere målinger og få en visuell fremstilling av resultatet. I Extranet kan du følge utviklingen i forbedringsarbeidet og se om teamet ditt nærmer seg målene som er satt.

Print