Diakonhjemmet-11

(Foto: Stig Marlon Weston)

Dette er nytt på nett

Publisert

Nettsidene våre har som du ser fått ny design og ny struktur. Blant annet er det lagt ut nytt stoff om forbedringskunnskap og om kommunene.

Det er blitt stadig mer informasjon og flere innsatsområder på nettsidene til pasientsikkerhetsprogrammet. Med våre nye nettsider skal det bli lettere å finne fram.

URLer må oppdateres

Informasjonen grupperes på nye måter. Det blir færre faner, men nedtrekksmenyer viser hvilke temaer som ligger der. Fordi informasjonen legges inn under andre faner og seksjoner enn før, blir URLene på våre gamle nettsider brutt. Vi vet at mange helseforetak, kommuner, utviklingssentre og institusjoner har lagt ut lenker til våre innsatsområder og annet på sine nettsider. Disse lenkene må oppdateres med de nye URLene. I en overgangsfase vil det bli lagt inn manuell videresending til nye nettsider for innsatsområdene.

Viktige endringer:

  • Informasjon for kommunene er samlet og har fått en egen inngang fra forsiden. Ny informasjon er lagt inn.
  • Forbedringskunnskap har fått en egen fane, med ny informasjon om hvordan du jobber med forbedringsarbeid og en rekke nyttige verktøy.
  • Det er laget et eget oppsett som gjør det lettere å bruke nettsiden fra mobil. Nettsiden er også bedre tilpasset enheter som iPad.

Meld fra om feil

Vi jobber nå med å erstatte brutte lenker internt på nettsiden vår. Oppdager du feil, savner filer eller vil foreslå endringer? Meld fra til oss på: post@pasientsikkerhetsprogrammet.no

Print