Lansering Karmøy

Lansering av Karmøy som ny pasient- og brukersikker kommune

Publisert  Oppdatert 

Karmøy kommune har blitt en av fire nye pasient- og brukersikre kommuner, og det ble høytidelig markert ved Norheim bu- og behandlingsheim før påske. Både ordfører og varaordfører deltok i markeringen.

Karmøy kommune har nylig blitt en del av konseptet pasient- og brukersikker kommune, og følger dermed i fotsporene til Tønsberg kommune som startet i 2015. Pasient- og brukersikker kommune skal sikre systematisk og vedvarende arbeid med pasient- og brukersikkerhet på alle nivå i kommunal helse- og omsorgstjeneste. 

Lanseringen av Karmøy som pasient- og brukersikker kommune ble markert på Norheim bu- og behandlingsheim. Norheim er det første sykehjemmet i Karmøy som er i gang med konseptet. Team fra sykehjemmet deltar på læringsverk for det nye innsatsområdet «tidlig oppdagelse av forverret tilstand».

Ordfører, varaordfører, medlemmer i hovedutvalg helse- og omsorg, administrasjonen i helse- og omsorgsetaten og ansatte på sykehjemmet fikk alle ta del i markeringen og nyte spesiallaget kake til anledningen. 

Lansering Karmøy 2

     

- Norheim har allerede fått opp tavler og satt i gang med tavlemøter, noe som var gjenspeilet på kakene under markeringen. Vi er veldig glade for å se engasjementet hos de ansatte, og har gode forhåpninger til det videre arbeidet, sier Tove Rosseland, rådgiver  i Karmøy kommune. 

Rosseland forteller at kommunen fremover skal lære mer om forbedringsarbeid og bruke denne kunnskapen til å komme i gang med målinger og tavlemøter. 

- Vi har klare forventninger om at vi skal bli bedre på finne muligheter til å  forbedre tjemestekvaliteten . Vi skal sikre en trygg praksis hvor vi omgående tar tak i det som må forbedres, avslutter Rosseland. 

Her kan du lese mer om lanseringen i Karmøy

Her kan du lese mer om pasient- og brukersikker kommune

Print