Diakonhjemmet-46

Nytt på programmet på Pasientsikkerhetskonferansen

Publisert  Oppdatert 

Nå er det bare to måneder igjen til Pasientsikkerhetskonferansen 2017 og det er allerede 750 påmeldte deltakere. Sjekk oppdatert program og meld deg på i dag!

Det har vært stor pågang til Pasientsikkerhetskonferansen og flere parallellsesjoner ble fort fylt opp. Særlig sesjonen om tavlemøter har vært svært populær, så for å gi flere mulighet til å lære om tavlemøter, settes det opp en ny parallellsesjon onsdag 1. november. Dette innebærer at studiebesøket til Oslo Lufthavn utgår fra programmet.

Parallsesjon 1 om pasientsikkerhetskultur og arbeidsmiljø og parallsesjon 8 om uønskede hendelser har blitt utvidet med noen flere plasser, så det er nå mulig å melde seg på disse igjen. 

Det var opprinnelig en feil i samsvar mellom programmet og når man valgte parallellsesjoner i påmeldingsløsningen, så vi gjør oppmerksom på følgende:

  • Parallellsesjon «Små grep – økt matglede» kjøres 1. november kl: 1415-1600 (ikke 2. november kl: 0900-1015) Denne parallellsesjonen heter nå P4b.
  • Parallellsesjon «Gode pasientforløp» kjøres 2. november kl: 0900-1015 (ikke 1. november kl: 1415-1600) Denne parallellsesjonen heter nå P11a.  

Husker du saken på NRK om familien som mistet barnet sitt på grunn av legefeil, men valgte samme lege på nytt? Mor Birgit Holen Skjelsvold kommer til Pasientsikkerhetskonferansen for å fortelle om familiens 22 dager med sin lille Solveig, og vi har gleden av å kunngjøre at overlege og gynekolog Stian Westad også kommer for å bidra med sitt perspektiv.  

SE OPPDATERT PROGRAM OG MELD DEG PÅ HER!

 

 

 

Print