viermed august

Velkommen til Pasientsikkerhetskonferansen 2017

Publisert  Oppdatert 

Snart går Pasientsikkerhetskonferansen av stabelen med hele 1150 deltakere. Se endelig program her!

For aller første gang arrangerer pasientsikkerhetsprogrammet og meldeordningen en felles konferanse, og det er gledelig å se at hele 1150 deltakere har meldt seg på.

Programmet for plenum har blitt oppdatert siden sist, og endelig versjon finnes på nettsiden for konferansen og i margen til høyre. 

Nytt på programmet: 

  • Samtale på scenen mellom Birgit Holen Skjelsvold og Stian Westad, som mange sikkert kjenner fra tidligere mediesaker og episoden i Vårt lille land for noen uker siden. De vil reflektere rundt åpenhet om feil, etter Birgit Holen Skjelsvolds innlegg «22 dager med vår Solveig»  
  • «Close Calls» av Carl Macrae. Han er sosialpsykolog som spesialiserer seg på hvordan organisasjoner oppnår høye nivåer av sikkerhet, kvalitet og robusthet. Hans arbeid har fokusert på helsevesen og luftfart, og han har utgitt boken Close Calls.
  • «Den som har skoen på» - Ranveig Boge og Stig Harthug fra Haukeland universitetssykehus vil snakke om pasienterfaringer og brukermedvirkning i utskrivingsprosessen.

Ellers blir det plenumsinnlegg av Carol Haraden fra Institute for Healthcare Improvement, helsedirektør Bjørn Guldvog, Hugh McCaughey fra Nord-Irland og pasient- og brukerombud Anne-Lise Kristensen.

Sist, men ikke minst, har vi 18 spennende parallellsesjoner som blir fulle av kunnskap, erfaringsdeling, interaktivitet og inspirasjon.

Velkommen til Pasientsikkerhetskonferansen 2017!

Print