Niklas Modig, (foto: www.niklasmodig.no)

Niklas Modig. (Bilde: www.niklasmodig.no)

Niklas Modig til Pasientsikkerhetskonferansen

Publisert  Oppdatert 

Den kjente svenske foredragsholderen Niklas Modig tar turen til Pasientsikkerhetskonferansen for å inspirere helsepersonell og ledere til å forbedre tjenestetilbudet raskere enn i dag.

Modig har, i tillegg til en svært bred og variert erfaring, spisskompetanse på lederteori og effektive organisasjoner. Han har forsket ved Center for Innovation and Operations Management ved Stockholm School of Economics og gitt ut bestselgende bøker om organisasjonsteori.

I dag er han en svært etterspurt foredragsholder og strategisk rådgiver hos en rekke av de største bedriftene i Norden, i tillegg til flere sykehus og offentlige organisasjoner.

Bedre tjenester for pasientene

For å sikre pasienter ved norske sykehus og kommuner færre skader og uønskede hendelser må vi hele tiden forbedre tjenestene vi tilbyr. Over hele Skandinavia jobber sykehus og helseinstitusjoner med å forkorte helsekøer og ventetider, redusere byråkratiet og senke andelen pasientskader. 

Modig har jobbet med disse problemstillingene i hele Norden, og han sitter på en rekke relevante eksempler fra privat og offentlig helsetjeneste. På pasientsikkerhetskonferansen tar han med seg disse erfaringene for å inspirere norske ledere og helsepersonell til å skape en bedre hverdag for både pasienter og ansatte på sin arbeidsplass.

Meld deg på pasientsikkerhetskonferansen innen 15. oktober

 

Print